ln.srentraplatigid%40olleh

Tel. 026.202.24.00

Onze content abonnementen

Ieder bedrijf is anders en heeft eigen content behoeften. We hebben wel een aantal basiselementen waarmee ieder bedrijf aan de slag kan. Maar om echt effectief te zijn werken we het liefst met maatwerk, specifiek afgestemd op jouw ideale klant en op jouw producten. 
Met onze content à la carte filosofie, gaat digitalpartners samen met jou een content abonnement op maat creëren dat perfect past bij jouw behoeften, budget en fase waar je bedrijf zich momenteel in vindt.
We bekijken gezamenlijk op welke content kanalen jij graag wilt inzetten, welke frequentie ideaal is, en wat jouw content doelen zijn en hoe deze aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en gericht op jouw ideale klant. 

Content Abonnementen

We sluiten met plezier aan bij jouw marketing en branding en vullen dat aan met onze contentmarketing diensten. 
Helemaal op maat gemaakt voor jou.

Social Media Abonnement

We transformeren jouw bedrijfsverhaal en -identiteit naar sterke creatieve concepten die jouw doelgroep aantrekt, informeert, overtuigt en converteert. 

Waar wij op focussen bij het creëren van social media content?

  Het volgen van een zorgvuldig ontworpen contentstrategie
  Aantrekkelijke designs die matchen met de besproken merkrichtlijnen
  Captions die jouw volgers boeien en nieuwsgierig maken
  Het consistent gebruik van duidelijke call-to-actions gericht op conversie
  Market Research & Competitor Analysis waar we analyseren welke content het beste presteert voor jouw doelgroep

SEO abonnement

We ranken je website en content voor bepaalde zoekwoorden zo hoog mogelijk, zodat jouw website dan gemakkelijker kan gevonden worden door potentiële klanten en je website verkeer groeit.

Waar wij op focussen bij het optimaliseren van je website voor SEO?

  Het uitvoeren van een SEO audit en analyse, om te lokaliseren welke SEO werkzaamheden er precies moeten gebeuren en wat de dringendste prioriteiten zijn
  Uitgebreid zoekwoorden onderzoeken, en optimalisatie van bestaande website teksten en blog posts met zoekwoorden waar het bedrijf gemakkelijker hoog voor kan ranken.
  Het optimaliseren van de website snelheid, aangezien dit een essentiële factor is voor het ranken.
  Inzetten op back-links en internal linking om op die manier de domein autoriteit te verhogen.
  Het verbeteren van UX zodat het aangenamer wordt voor de doelgroep om op de website te surfen (want hoe langer men surft op de website, hoe meer kans je hebt om hoger te ranken).

Blog Post Abonnement

Onze SEO-specialisten doen uitgebreid en zorgvuldig onderzoek naar welke vragen jouw doelgroep het meeste stelt, en welke zoekwoorden ze het vaakst gebruiken met betrekking tot jouw niche. Zo weten we goed wat er nodig is om te zorgen voor de juiste aandacht als je ook wilt scoren in de meest belangrijke zoekresultaten. Want alleen als jouw content daadwerkelijk gepresenteerd wordt aan je doelgroep zul je traffic kunnen genereren via de zoekmachines.
Op basis van deze vragen en zoekwoorden, schrijven we gerichte (indien nodig uitgebreide) maar altijd leeswaardige blogposts. Het doel van deze blog posts is zowel informeren als entertainen en maken we de lezer warm voor jouw bedrijf.
Waar wij op focussen bij het creëren van content voor jouw website?

Waar wij op focussen bij het creëren van blog content?

  Het volgen van een zorgvuldig ontworpen contentstrategie
  Het gebruik van gepaste call-to-actions en interlinks om de lezer te motiveren om actie te nemen.
  Het aantrekken van bezoekers naar de website
  Het gebruiken van woorden en taal waar de doelgroep mee resoneert.
  Bepaalde content inzetten voor verschillende doelgroepen
  Aantrekkelijke en gepaste foto’s die de blog posts vorm geven, de eentonigheid doorbreken en het lezen vergemakkelijken.
Illustration

Past onze aanpak bij jou?

Heb je een marketing doel en denk je dat onze aanpak goed bij jou past? Neem contact met Jurrie voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.