Onze klanten

Bij Digitalpartners zijn we trots op onze klanten. Daarom laten we er graag een paar zien.

Illustration

Rebranding | Website | Strategie | Video productie

ekz benelux

EKZ Benelux is gespecialiseerd in RFID oplossingen voor bibliotheken, hogescholen en universiteiten. Met veel plezier hebben we voor dit mooie bedrijf een rebranding mogen uitvoeren en een nieuwe website mogen ontwikkelen. 
Naast de rebranding en het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we voor EKZ Benelux verschillende opdrachten gedaan in de vorm van strategisch consult, videoproductie en fotografie. Kortom, een prachtige samenwerking.

https://www.ekzbenelux.com

Content Recycling

Agium EPM

Agium EPM heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het implementeren van specialistische software voor corporate consolidatie, financiele rapportage, data integratie, planning en business intelligence oplossingen in een breed scala aan bedrijven. 

Agium was al enige tijd bezig met het produceren van content in de vorm van webinars, gericht op de CFO's van bedrijven. De conversie van de webinairs viel echter tegen. Daarom zijn wij aan de slag gegaan met het recyclen van deze content. Hierbij maken we gebruik van de bestaande content om hier nieuwe en aantrekkelijke content te maken.Deze video's kunnen vervolgens gebruikt worden voor sociale media of voor op de website.

https://agium-epm.com

Strategie | Webdesign | SEO

BIER&VLEES

Voor de webshop BIER&VLEES hebben we een nieuwe website ontwikkeld. Daarnaast hebben we met eigenaar Kumar Poot een strategiesessie gehouden om het merk BIER&VLEES neer te zetten. De uitkomst is een prachtige webshop en een nieuwe huisstijl. Gericht op humor, stoerheid, en het ontdekken van nieuwe smaken. 

https://www.bierenvlees.nl/

Social media beheer

Centrum voor Bedrijfsgezondheid

Voor Arbodienstverlener CVB verzorgen we social media beheer. Omdat ze een B2B bedrijf zijn, is LinkedIn voor hun een belangrijk platform. Maandelijks bespreken we gezamenlijk de onderwerpen die in de content planning aan bod zullen komen, vervolgens doen wij de rest.

https://www.cvbgezondheid.nl

Webdesign

MEER Recruitment

MEER recruitment is een recruitment bureau die zich richt op managers en professionals in verschillende branches. Bij de start van het bedrijf hebben wij de website mogen ontwikkelen. In samenspraak met de klant zijn we tot een op maat gemaakte website gekomen

https://meerrecruitment.nl

Illustration

Wil jij hier graag tussen staan?

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen en jij ook graag klant bij ons worden? Neem contact met ons op!

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.