Social Media Marketing

Social media is haast niet meer weg te denken uit ons leven, wereldwijd zijn er dan ook zo’n 2.77 miljard social media-gebruikers. Dit maakt social media een belangrijk middel om je merk te promoten of consumenten bij je merk te betrekken. Het inzetten van social media voor je bedrijf of merk noemen we ook wel social media marketing. Social media marketing geeft een persoonlijke inkijk in je merk, zorgt voor engagement en is een van de meest effectieve kanalen om consumenten te laten weten dat je bestaat.

Illustration

Wat zijn de voordelen van Social Media Marketing?

Social media is enorm groot, net zoals het bereik. Hierdoor is social media het perfecte middel voor het behalen van de online marketing doelstellingen. Maar het heeft nog meer voordelen:
● Interactie: Het is gemakkelijk om via Social Media contact te hebben met je doelgroep. In tegenstelling tot de traditionele media waar alle communicatie eenzijdig was (van bedrijf naar klant) is het via social media mogelijk voor de klant om te reageren. Hierdoor ontstaat een interactie tussen het bedrijf en de klant.
● Community: Door jouw merk of bedrijf te volgen op social media worden je klanten een onderdeel van een community. Ze voelen zich verbonden met het merk en zijn betrokken. 
● Persoonlijk: Door het gebruik van social media geef je een persoonlijke inkijk in je bedrijf.

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is het gebruik maken van Social Media voor marketing doeleinden. Hierbij worden je doelstellingen op het gebied van online marketing zoals website traffic of bereik behaald door het inzetten van social media kanalen.
Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 33% van de consumenten het liefst contact opneemt met een merk via social media. Daarom is het goed inzetten van social media van groot belang. Niet alleen omdat er kansen liggen maar ook omdat de consument verwacht dat ze je via social media kunnen bereiken. 

Illustration

Onze Social Media Abonnementen

Wil jij jouw Social Media beheer uitbesteden? We hebben daarin verschillende opties, zo is er altijd een geschikte oplossing te vinden voor jouw bedrijf. Bij elk abonnement dat afgesloten wordt beginnen we met een strategiesessie samen met jou die moet resulteren in een passende social media strategie. Aan de hand daarvan stellen we een content planning op zodat jij weet wat je van ons kan verwachten. Afhankelijk van welke optie je gekozen hebt gaat ons creatieve team aan de slag met ideeën voor teksten en afbeeldingen. Ook de plaatsing verzorgen wij. Uiteindelijk beoordelen we samen met jou de statistieken en evalueren we het proces.

Small

1 post per weekStrategie sessieSocial Media strategieHuisstijlContentkalenderMaandelijkse statistiekenHalfjaarlijkse evaluatieMedium

3 posts per weekStrategie sessieSocial media strategieHuisstijl2 kanalenContentkalenderMaandelijkse statistiekenHalfjaarlijkse evaluatie+ gratis fotografiesessie+ 1 video's per maand+ 1 blog post


Large

5 posts per weekStrategie sessieSocial media strategieHuisstijl3 kanalenContentkalenderMaandelijkse statistiekenHalfjaarlijkse evaluatie+ gratis fotografiesessie+ 2 video's per maand+ 2 blog posts


Zelf aan de slag met social media?

Voor ondernemers die zelf aan de slag willen met Social Media maar op zoek zijn naar wat meer consistentie hebben wij ook de perfecte oplossing: Social Media Templates!

Meer van onze diensten

Strategie

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

  • Hebben jullie ook grotere pakketten?

    Neem contact met ons op, dan bespreken we samen jouw wensen en kunnen we vervolgens kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  • Hoe weet ik welk abonnement bij mij past?

    Dit is afhankelijk van je budget, wensen en doelen. Voor het ene bedrijf is het van belang dat er elke dag een post wordt geplaatst, waar een ander 1 á 2 keer per week prima vindt. Neem contact met ons op, dan kijken we samen welke optie het beste bij jou past.

Illustration

Social Media uitbesteden?

Ben je op zoek naar ondersteuning bij jouw social media strategie? Onze social media specialist Bas staat je graag te woord! 

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.