Website make-over - Digital Partners

Waarom een website make-over

Our team consists of highly motivated and skilled specialists who know how to deal with any issue that you may come across. This creates a basis for lasting relationships with our clients built on trust and mutual understanding.

Illustration
Illustration

Website make-over - Digital Partners

Waarom een website make-over

Online aanwezigheid is belangrijker dan ooit!

Als ondernemer ben je dagelijks druk met het tevreden stellen van je klanten. Hierdoor vergeet je soms om kritisch naar je eigen bedrijf te kijken. Wij merken dat steeds meer bedrijven niet kritisch genoeg naar hun eigen digitale kanalen kijken. En dat terwijl digitale aanwezigheid belangrijker is dan ooit!

Bijna elke klant bezoekt voordat hij zaken doet met een bedrijf eerst de website. Een goede (online) eerste indruk is daarom van groot belang. De website moet een verlengstuk zijn van je bedrijf en dezelfde uitstraling hebben. Daarnaast moet het gebruiksvriendelijk zijn voor zowel desktop als mobiel of tablet.

Benieuwd naar wat we voor je website kunnen beteken? Neem contact met ons op!

Tijdelijke aanbieding

50% korting op website make-over

Wij van DigitalPartners willen bedrijven helpen groeien door middel van hun online kanalen. Sinds Covid-19 is online belangrijker dan ooit en daarom hebben wij een 2021 aanbieding! Uw krijgt nu tijdelijk 50% korting op een website make-over! Meer informatie? klik op een van de onderstaande buttons.

Website tot 10 pagina's

€1.500
€750

Oplevering binnen 2 wekenHuidige website in een nieuwe stijlGeschikt voor mobiel en desktopPrijzen excl. hosting

Website tot 15 pagina's

€2.000
€1.000

Oplevering binnen 2 wekenHuidige website in een nieuwe stijlGeschikt voor mobiel en desktopPrijzen excl. hosting

Wat is een website make over?

Bij een website make-over steken we uw huidige website in een nieuw en beter jasje.

Illustration

Bij een website make-over gaan wij uw huidige website in een nieuw jasje steken. Onze online marketing experts analyseren uw huidige website en kijken wat hieraan verbeterd kan worden. Vervolgens gaan we met u in gesprek om uw wensen voor de nieuwe website te bespreken. Daarna gaan onze web-designers aan de slag om uw nieuwe website werkelijkheid te laten worden. Ze maken hierbij gebruik van de content die op uw huidige website staat. Klik op de afbeelding om een voorbeeld te zien van een door ons gemaakte website

  • icon

    We analyseren uw website

  • Bespreken uw wensen

  • 92. Rocket Laptop

    En maken uw website weer als nieuw

Aanvullende Diensten

Naast webdesign bieden wij verschillende aanvullende diensten aan

Illustration

Strategie

Strategie geeft richting aan succesvolle en effectieve marketing. Wij helpen jou met het formuleren van je strategie om jouw doelstellingen te realiseren. 

Illustration

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Illustration

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Illustration

Fotografie en Video

Visuele content is een van de belangrijkste onderdelen van marketing. Een foto zegt immers meer dan 1000 woorden. Onze fotograaf en video content-creator gaat graag voor je aan de slag met het creëren van visuele content.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Bedankt!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Can't send form.

Please try again later.