ln.srentraplatigid%40olleh

Tel. 026.202.24.00

Strategisch Content Marketingbureau voor bedrijven met ambitie

Wij helpen bedrijven groeien met betere content marketing en een sterke digitale marketingstrategie!Online marketing bureau uit Arnhem voor bedrijven die beter willen concurreren.

Betere content marketing = meer resultaat!

Effectieve digitale marketing ontstaat niet vanzelf. Wij helpen jou om meer traffic te genereren met de best passende oplossingen voor een uitgekiende content marketing en deze traffic om te zetten in leads. Gericht op de doelgroepen die voor jou van belang zijn. Transparant, direct en zonder onnodige poespas. 

Illustration

Digitalpartners helpt jou om digitale marketing vanuit een heldere strategie in te zetten. Helemaal op maat voor jouw bedrijf en jouw ideale klant maar altijd met een meetbaar einddoel.
Dit zodat jij met een goede mix van je website, seo, email marketing, social media en content marketing meer en vooral betere klanten kunt bedienen.
Of je nu een steuntje in de rug kunt gebruiken op een van deze onderdelen, een up to date of herijkte website of een compleet nieuwe strategie nodig hebt. Neem gerust contact op voor een advies, wij helpen je graag verder!  

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Marketing Strategie

Strategie geeft richting aan succesvolle en effectieve marketing. Wij helpen jou met het formuleren van je strategie om jouw doelstellingen te realiseren. 

SEO uitbesteden

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Social Media uitbesteden

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren, inspireren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Website verbeteren

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Onze expertises

Graag ondersteunen we jouw bedrijf ook als partners in marketing!

Marketing

Bereik je doelgroep

    Online marketing
    Email marketing
Miscellaneous 33 final

Communicatie

Vertel wat je doet

Website

Traffic genereren en converteren

Strategie & resultaat

Doelen formuleren en halen

    Heldere Strategie formuleren
    Effectiviteit vergroten
    Concurrentie analyse
    Persona's samenstellen
Illustration

Samenwerking & Partnership

Wij hechten waarde aan goede relaties en zien onze samenwerking met jou dan ook als een partnership. Ons doel is om bedrijven te helpen een blijvend onderscheid te maken in de competitieve (online) wereld. En dat een groot aantal ondernemers al vele jaren gebruik maken van onze diensten onderstreept dat.  
We zijn een digital marketing agency gevestigd in Arnhem, maar bedienen klanten door heel Nederland. Lees hier meer over onze aanpak om onderscheid te maken voor jouw bedrijf. 

Wat zeggen onze klanten?

Hoe ervaren onze klanten onze dienstverlening?

“Toen ik met twee bedrijven en vier handelsnamen naar buiten wilde treden onder één naam heb ik digitalpartners ingeschakeld voor de branding en marketingstrategie. Er werd kritisch gekeken naar de kernwaarden, doelstellingen, toekomstvisie, naam en het logo van het bedrijf en er werd daarbij flink doorgevraagd om echt tot de kern te komen. Branding en communicatie zitten diep in de vezels bij Jurrie. Hij is geen urenmachine, waarbij je elke minuut op de factuur gepresenteerd krijgt. Hij streeft hetzelfde doel na, denkt mee, geeft tegengas en gaat voor het perfecte resultaat."

april, 2023

Illustration

Marc de Lange

Directeur, ekz benelux

"Als je kiest om zaken te doen met Jurrie van digitalpartners, dan haal je een strategisch marketing adviseur in huis die je helpt om te kijken waar je met je organisatie naar toe wilt, en hij helpt je tevens om de marketingplannen op korte termijn te realiseren. We werken al ruim 13 jaar samen met digitalpartners en zijn tot op de dag vandaag heel erg tevreden. Jurrie heeft ons geholpen om marketing een belangrijk onderdeel te laten zijn van de dagelijkse praktijk. DIt heeft geresulteerd in jaarlijkse groei van omzet en klanten en hier zijn we vanzelfsprekend heel erg blij mee."

mei, 2023

Illustration

Estra Hensen

Co-owner, Elqui

De crowdfundactie die we hebben opgezet voor ons eerste spel liep beter dan we hoopten, dankzij de hulp van digitalpartners. We hadden 30 dagen de tijd om geld binnen te halen en binnen 2 dagen hadden we het bedrag al binnen. Uiteindelijk hebben we 1000 procent van het bedrag opgehaald! Dat komt mede doordat digitalpartners scherp en kritisch is geweest op ons verhaal. Is dit echt wat we wilden vertellen? Ook hier heeft de marketingstrategie veel bijgedragen aan het succes. 
De samenwerking met digitalpartners is prettig en laagdrempelig. Ik durf vragen te stellen zonder dat ik me dom voel. Ik voel me serieus genomen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een betere ondernemer ben geworden, met een hogere kans op economisch succes. 

maart, 2023

Illustration

Vincent van Gils

Ondernemer, Grumpy Owl Games

Ben jij ook toe aan een échte content strategie?

Een strategische aanpak is essentieel voor effectieve online content marketing. Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan helpen we je vraag verder. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend advies over jouw specifieke situatie.

Lees ook onze artikelen

Illustration

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Ben je ook toe aan een frisse start? Wil je nu echt fundamenteel en serieus aan de slag met marketing? Daar houden we van! Geef ons aan waar jij wel wat hulp kunt gebruiken, dan nemen we contact met je op om het samen te bespreken!

Bedankt voor je bericht!

Je hoort snel van ons.

Can't send form.

Please try again later.