Onze SEO diensten: SEO & SMO

SEO (zoekmachine optimalisatie) & Marketing

Digital Partners biedt SEO-diensten aan die passen binnen de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verschillende taken die SEO en Marketing gerelateerd zijn, elkaar opvolgen. Hiermee voorkom je dat je bedrijf verschillende gezichten laat zien en dat het SEO-plan niet is afgestemd met het marketingplan. 

Illustration

SEO abonnement

Met een SEO abonnement nemen wij alle taken in handen die ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt door zowel je bezoekers als door zoekmachines.
Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de SEO-eisen door Google gesteld, dat de inhoud van je website kwalitatief hoog is en dat de technische aspecten van je bedrijfswebsite in orde is.

De kosten voor een maandelijks SEO abonnement zijn sterk afhankelijk van de omvang van je website, de concurrentie en de zoekwoorden waarop je vindbaar wil zijn. Neem daarom contact met ons op, dan zoeken we samen naar een op maat gemaakte oplossing.

SEO abonnement inclusief SMO (social media optimalisatie)

Naast SEO, verzorgen wij ook graag de social media activiteiten, inclusief SMO voor je bedrijf. Heb je hiervoor nog geen mensen, laat ons dat dan weten. Wij kunnen je deze taken voordelig aanbieden als je gebruik maakt van het SEO-abonnement.

Samenwerking met je marketing- en sales team

Om je bedrijfsdoelen te behalen, stemmen wij je SEO- en marketingdoelen met elkaar af. Dit is vooral van belang als je binnen je bedrijf met verschillende teams werkt. Zo zorgen wij ervoor dat het team voor inbound marketing, je social media marketing team en je sales team, dezelfde doelstellingen nastreven en implementeren. Door ons in te schakelen, kun jij veel tijd besparen en je richten op andere bedrijfstaken die ook belangrijk zijn.

Illustration

Onze SEO diensten

SEO abonnement

Bij een SEO abonnement verzorgen we eerst de setup, vervolgens gaan we maandelijks aan de slag met het verhogen van de vindbaarheid van jouw website. De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van de omvang van je website, de concurrentie en de zoekwoorden waarop je vindbaar wil zijn. Neem daarom contact met ons op! Dan zoeken we samen naar een op maat gemaakte oplossing.  

Meer van onze diensten

Strategie

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Veelgestelde vragen

 • Kan ik zelf mijn vindbaarheid verbeteren?

  Het is mogelijk om zelf je vindbaarheid te verbeteren, er staan namelijk veel tips op internet. Mocht je toch hulp kunnen gebruiken dan weet je ons te vinden!

 • Hoe weet ik hoe goed ik vindbaar ben?

  Via verschillende tools kun je de vindbaarheid van je website in kaart brengen. Ook kun je via de Google Analytics van jouw website zien hoe veel traffic je genereerd uit zoekmachines. Dit kan een indicatie geven van je vindbaarheid op Google.

 • Wat kost SEO?

  De kosten voor SEO zijn verschillend per website. Dit heeft te maken met de grootte van je website, de concurrentie binnen de branche en de concurrentie per zoekwoord. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een oplossing op maat.

 • Zijn er andere manieren om bezoekers naar mijn website te krijgen?

  Naast zoekmachines zijn er ook andere manieren om bezoekers naar je website te krijgen, op de pagina onze werkwijze leggen we uit hoe bezoekers naar een website komen en welke invloed je hierop uit kan oefenen. 

 • Wat levert een SEO abonnement mij op?

  Het is op de voorhand lastig om dit in harde waarde uit te drukken. Vraag een ori├źnterend gesprek aan zodat we aan de hand van analyses een inschatting kunnen maken van de toename in groei van website traffic.

Illustration

Benieuwd naar de vindbaarheid van jouw website?

Wil je weten wat we voor jouw website kunnen betekenen? Stuur een berichtje via het contactformulier. Onze SEO specialist Steije zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.