ln.srentraplatigid%40olleh

Tel. 026.202.24.00

Onze content abonnementen

Ieder bedrijf is anders en heeft eigen content behoeften. We hebben wel een aantal basiselementen waarmee ieder bedrijf aan de slag kan. Maar om echt effectief te zijn werken we het liefst met maatwerk, specifiek afgestemd op jouw ideale klant en op jouw producten. 
Met onze content à la carte filosofie, gaat digitalpartners samen met jou een content abonnement op maat creëren dat perfect past bij jouw behoeften, budget en fase waar je bedrijf zich momenteel in vindt.
We bekijken gezamenlijk op welke content kanalen jij graag wilt inzetten, welke frequentie ideaal is, en wat jouw content doelen zijn en hoe deze aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen en gericht op jouw ideale klant. 

Onze marketing abonnementen

Social media abonnement

We transformeren jouw bedrijfsverhaal en -identiteit naar sterke creatieve concepten die jouw doelgroep aantrekt, informeert, overtuigt en converteert. We bedenken de content, creeren de visuals en posten het op de best passende kanalen.
Ben je nog niet actief of wil je nu echt goed aan de slag met social media? Dan kunnen wij ook een complete rebranding verzorgen!

Blog post abonnement

Onze SEO-specialisten doen uitgebreid en zorgvuldig onderzoek naar welke vragen jouw doelgroep het meeste stelt, en welke zoekwoorden ze het vaakst gebruiken met betrekking tot jouw niche. Zo weten we goed wat er nodig is om te zorgen voor de juiste aandacht als je ook wilt scoren in de meest belangrijke zoekresultaten. Want alleen als jouw content daadwerkelijk gepresenteerd wordt aan je doelgroep zul je traffic kunnen genereren via de zoekmachines.

SEO abonnement

SEO is geen momentopname, maar een constant proces. Er zijn veel details en er is veel onderzoek nodig om te komen tot de best passende strategie voor jouw bedrijf. We optimaliseren je website en content voor bepaalde zoekwoorden, zodat jouw website dan gemakkelijker kan gevonden worden door relevante potentiële klanten en je website verkeer groeit.

Illustration

Hoe kunnen wij jou helpen?

Heb je een marketing doel waar je onze expertise bij kunt gebruiken? Neem contact met Jurrie voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.