ln.srentraplatigid%40olleh

Tel. 026.202.24.00

Content Marketing uitbesteden?

● Hoe weten jouw ideale klanten dat jij bestaat?
● Hoe weten ze wat jij voor hen kunt doen om ze te ondersteunen bij het oplossen van hun vragen en problemen?
● Hoe weten ze dat jij de beste partij bent om hen te helpen?


Tegenwoordig zit echt iedereen online. Alles wordt eerst uitgebreid online bekeken en vergeleken. Een groot deel van de meeste mensen die iets willen aanschaffen of op zoek zijn naar een bepaalde dienst beginnen via een zoekmachine (google of bing) en type hun vraag daar in en zoeken door de door google gepresenteerde opties naar een antwoord op hun vraag. Staat jouw bedrijf hier ook tussen? 
Het inzetten op content is nu belangrijker dan ooit om jouw bedrijfsverhaal, je dienst en/of producten en merk in de kijker te zetten, je doelgroep te interesseren en informeren op een authentieke manier en tegelijk jouw bedrijf te onderscheiden van anderen.

Illustration

Wat is Content Marketing?

De meeste mensen beginnen hun zoektocht via Google. En via google willen ze graag geïnformeerd worden welke partij hun vraag of probleem het beste kan oplossen. De link die google presenteert in de zoekresultaten, waarmee mensen naar jouw website/blogpost of andere informatie komen; dat noemen we content.

Content Marketing is dus het proces van het creëren en publiceren vaninteressante en relevante content via verschillende distributiekanalen.En die content is belangrijk! 
Belangrijk, want je moet concurreren met andere partijen. Het organiseren van hoe je het beste zorgt dat jouw informatie zichtbaar wordt en kan concurreren met andere partijen is de basis van content marketing, vaak aangevuld met seo (search engine optimalisatie - zie hiervoor deze link)

Onze aanpak

Met onze jarenlange expertise en ervaring hebben wij een bulletproof systeem ontwikkeld, dat wij ook graag voor jouw bedrijf inzetten voor het maken van content van hoge kwaliteit, gericht op conversie en engagement.

Bovendien organiseren we samen met jou, vooraleer we beginnen met het schrijven van de content, een aantal workshops om te achterhalen wat jouw merk uniek maakt, wat jouw authentieke verhaal en tone of voice is en hoe we dit kunnen overbrengen via content op een aantrekkelijke en originele manier in de vorm van een content-strategie.

Het resultaat van deze workshops is een uitgebreid presentatie-en-merkpaspoort die we gebruiken als leidraad in de creatie van elk stuk content.

Illustration

Onze content marketing diensten

De content abonnementen van digitalpartners zijn ideaal voor jou, als je…

Illustration

Wij kunnen jou echter niet goed helpen als je…

  …niet op zoek bent naar een langdurige samenwerking.
  …onvoldoende budget beschikbaar kunt of wilt maken voor goede contentmarketing.
  de kracht, kansen en het belang van structurele en goed onderbouwde contentmarketing niet ziet.
  Slechts op zoek bent naar paid advertising en niet wil inzetten op organische content.
  ...op dit moment zonder echt doel en consistentie aan de slag bent met content op je social media kanalen en/of blogs en hier graag consistenter in wil worden.
  ...weet hoe krachtig contentmarketing kan zijn maar niet weet waar je moet beginnen.
  ...gebruik wilt maken van een team professionele content specialisten die bewezen marketing technieken gebruiken bij het schrijven en designen van content.
  ...je contentmarketing veel te veel gedoe of overweldigend vindt en graag ondersteuning wilt.
  ...al zoveel aan je hoofd hebt, dat contentmarketing letterlijk het laatste item op je to-do list is en je dus eigenlijk bijna nooit wat plaatst.


We get it! We’ve been there! 
En we weten precies wat er nodig is om jou te ondersteunen zodat jij zelf niet al die dingen hoeft te doen.

Waarom wij de ideale partner zijn in het creëren, beheren en publiceren van content:

● Wij zorgen voor jouw content, van A-Z (van het researchen van content ideeën tot het publiceren op verschillende kanalen).● Eén aanspreekpunt waar je met al jouw vragen en wensen terecht kan.● Maandelijkse reporting met inzichten en analyses van de prestaties van jouw content. ● Real-time dashboards met inzicht in alle KPI’s en cijfers.● Revisie rondes waar je gemakkelijk feedback kan geven op de gecreëerde content en designs.● Een op maat gemaakt content abonnement, rekening houdend met de specifieke behoeftes en budget van jouw bedrijf.

Wat zeggen onze klanten?

Hoe ervaren onze klanten onze dienstverlening?

“Toen ik met twee bedrijven en vier handelsnamen naar buiten wilde treden onder één naam heb ik digitalpartners ingeschakeld voor de branding en marketingstrategie. Er werd kritisch gekeken naar de kernwaarden, doelstellingen, toekomstvisie, naam en het logo van het bedrijf en er werd daarbij flink doorgevraagd om echt tot de kern te komen. Branding en communicatie zitten diep in de vezels bij Jurrie. Hij is geen urenmachine, waarbij je elke minuut op de factuur gepresenteerd krijgt. Hij streeft hetzelfde doel na, denkt mee, geeft tegengas en gaat voor het perfecte resultaat."

april, 2023

Illustration

Marc de Lange

Directeur, ekz benelux

"Als je kiest om zaken te doen met Jurrie van digitalpartners, dan haal je een strategisch marketing adviseur in huis die je helpt om te kijken waar je met je organisatie naar toe wilt, en hij helpt je tevens om de marketingplannen op korte termijn te realiseren. We werken al ruim 13 jaar samen met digitalpartners en zijn tot op de dag vandaag heel erg tevreden. Jurrie heeft ons geholpen om marketing een belangrijk onderdeel te laten zijn van de dagelijkse praktijk. DIt heeft geresulteerd in jaarlijkse groei van omzet en klanten en hier zijn we vanzelfsprekend heel erg blij mee."

mei, 2023

Illustration

Estra Hensen

Co-owner, Elqui

De crowdfundactie die we hebben opgezet voor ons eerste spel liep beter dan we hoopten, dankzij de hulp van digitalpartners. We hadden 30 dagen de tijd om geld binnen te halen en binnen 2 dagen hadden we het bedrag al binnen. Uiteindelijk hebben we 1000 procent van het bedrag opgehaald! Dat komt mede doordat digitalpartners scherp en kritisch is geweest op ons verhaal. Is dit echt wat we wilden vertellen? Ook hier heeft de marketingstrategie veel bijgedragen aan het succes. 
De samenwerking met digitalpartners is prettig en laagdrempelig. Ik durf vragen te stellen zonder dat ik me dom voel. Ik voel me serieus genomen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik een betere ondernemer ben geworden, met een hogere kans op economisch succes. 

maart, 2023

Illustration

Vincent van Gils

Ondernemer, Grumpy Owl Games

Gratis adviesgesprek!

Wil je ook meer uit je eigen marketing halen maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je al tijden het idee dat het beter kan? Neem dan contact op en ontvang een gratis adviesgesprek!

Dank je wel!

Je hoort snel van ons.

Can't send form.

Please try again later.

Meer marketing diensten

Marketing Strategie

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!