Onze aanpak

Wij van Digitalpartners hechten waarde aan goede relaties en zien onze samenwerking met jou als een partnership. Maar om jouw Digital partner te worden is het van belang dat je een goed beeld hebt van onze aanpak en werkwijze. Zo weet je waar je aan toe bent, en of wij de juiste match zijn. 

Hoe worden wij jouw Digital Partner?

1

Vooronderzoek

Wanneer je een bezoek brengt aan de dokter, wil je natuurlijk dat hij eerst wat tests en onderzoeken doet voordat hij jou een behandeling voorschrijft. Dit is bij ons niet anders, we stellen je een aantal kritische vragen en gaan op onderzoek uit.

2

Diagnose stellen

Na het vooronderzoek gaan we de diagnose stellen. Waar ligt nou echt het probleem, hoe kan dit probleem opgelost worden en welk van onze producten of diensten kan daar invulling aan geven.

3

Strategie

Vervolgens gaan we bezig met de strategie. Elk onderdeel van je communicatie moet immers een doel hebben. Een post op social- media is nooit zomaar een post, er moet een idee achter zitten. 
"Without strategy content is just stuff and the world has enough stuff" - Arjun Basu

4

Uitvoering

Tijdens de uitvoering gaan we aan de slag om jouw marketing doelen te behalen. Door onze korte lijnen zitten we overal dicht op en kunnen we snel schakelen. 

Illustration

Van prospect naar klant

Online activiteiten zijn nooit een doel maar altijd een middel. Het doel is dan vaak om meer klanten te trekken. En je website is hierin de kern van het proces. 
Je website is eigenlijk een soort winkel, waar klanten je producten of diensten kunnen bekijken, je merk kunnen leren kennen en je medewerkers kunnen spreken. Dit is de plek waar klanten je leuk gaan vinden en je gaan vertrouwen. Het is daarom van groot belang dat je website een duidelijk beeld geeft van wie jij bent en waarom deze potentiële klant er goed aan doet om zaken met jou te doen.
Echter is er wel traffic nodig om die website aan klanten te tonen, en daarom moet je ze een reden geven om op jouw website terecht te komen. Niemand komt immers op een feestje zonder een uitnodiging.
Je moet een manier vinden om de aandacht van de klant te krijgen en ze mee te nemen naar je website. Dit kan door middel van Social Media, Zoekmachines, Advertenties of mond tot mond reclame.
Als je dan de juiste mensen naar je website hebt geleidt, en je website verteld het juiste verhaal, zal dit resulteren in het behalen van nieuwe klanten.

360 graden business

Een website is een belangrijk onderdeel van je business.Het is vrijwel de enige plek op het web welke je zelf kunt beheren en inrichten naar wens. Social Media kanalen komen en gaan over de jaren heen. Een eigen website is een blijvende waarde.
Een website dient een doel. Dat doel is belangrijk om je steeds te blijven realiseren.En met dat doel in gedachten ga je de website vormgeven. Zodat het past bij wat je als bedrijf wilt uitstralen EN het past bij wat je ideale klant belangrijk vindt.Hoe beter je innerlijke values aansluiten bij de uiterlijke representatie ervan, hoe beter je in staat bent om daadwerkelijk een merk te creëren.Het eerste doel is om je site in te richten om te voorzien in de behoefte van je bezoeker. Als het goed is krijg je bezoekers die vallen in je doelgroep. Indien daar nog een gat tussen zit is het zaak uit te zoeken waar de pijnpunten zitten. Stuur je buiten je site andere signalen? Of krijg je wel de juiste mensen op je site, maar vinden ze daar onvoldoende waarde, antwoorden of content die het verder helpt.
Wij willen bedrijven helpen om dit beter te begrijpen en hun bedrijfsactiviteiten op af te stemmen. Zo helpen wij bedrijven om zich te blijven onderscheiden in de online wereld die steeds belangrijker wordt.

Illustration

Onze diensten

icon

Strategie

Strategie geeft richting aan succesvolle en effectieve marketing. Wij helpen jou met het formuleren van je strategie om jouw doelstellingen te realiseren. 

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Website

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Illustration

Past onze aanpak bij jou?

Heb je een marketing probleem en denk je dat onze aanpak goed bij jou past? Neem contact met Jurrie voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.