digitalpartners

Onze aanpak

We hechten waarde aan goede relaties en zien onze samenwerking met jou dan ook als een partnership. Dit betekent dat we gaan voor een samenwerking voor de langere termijn. We denken met je mee, we analyseren wat er in je bedrijf gebeurt en we steken veel tijd (samen met jou) in onderzoek. De ideale start van een goede samenwerking begint met een tweetal workshop sessies, om de fundamenten samen met jou in kaart te brengen. 

Hoe werken wij bij digitalpartners?

01
Vooronderzoek

Wanneer je een bezoek brengt aan de dokter, wil je natuurlijk dat hij eerst wat tests en onderzoeken doet voordat hij jou een behandeling voorschrijft. Dit is bij ons niet anders, we stellen je een aantal kritische vragen en gaan op onderzoek uit.

02
Diagnose stellen

Na het vooronderzoek gaan we de diagnose stellen. Waar ligt nou echt het probleem, hoe kan dit probleem opgelost worden en welk van onze producten of diensten kan daar invulling aan geven.

03
Strategie

Vervolgens gaan we bezig met de strategie. Elk onderdeel van je communicatie moet immers een doel hebben. Een post op social- media is nooit zomaar een post, er moet een idee achter zitten.

"Without strategy content is just stuff and the world has enough stuff" - Arjun Basu

04
Uitvoering

Tijdens de uitvoering gaan we aan de slag om jouw marketing doelen te behalen. Door onze korte lijnen zitten we overal dicht op en kunnen we snel schakelen.

05
Analyses, testen en aanpassen.

Om er achter te komen of de acties de doelstellingen bereiken, analyseren wij de effecten, doen eventueel A/B-testen om te kijken welke acties het meeste effect hebben en passen daar waar nodig teksten of media-berichten aan.

Sluit de inhoud van je website aan bij je doelgroep?

Een goede website voorziet in de behoefte van je bezoekers die binnen je doelgroep vallen. Krijg je veel bezoekers die je site weer snel verlaten (hoog ‘bounce percentage’), dan is het goed om uit te zoeken wat hiervan de oorzaak is. Mogelijk verspreid je andere signalen buiten je site om. Ook is het mogelijk dat je site onvoldoende waarde en informatie biedt om je bezoekers over te halen om een dienst of artikel van je af te nemen.

Website, marketing en bedrijfsactiviteiten

Wij helpen bedrijven om de werking van een website en de marketingactiviteiten beter op hun bedrijfsactiviteiten af te stemmen. Zo helpen wij bedrijven om zich te blijven onderscheiden in de online wereld die steeds belangrijker wordt.

360 graden business

Een website is een belangrijk onderdeel van je business. Het is vrijwel de enige plek op het web welke je zelf kunt beheren en inrichten naar wens (zolang het geen Wix of Shopify is…).

Social Media kanalen komen en gaan over de jaren heen. Een eigen website is van blijvende waarde.

Een doelgerichte website

Het is voor elk bedrijf belangrijk om zich te blijven realiseren wat het doel van de website is. Voor zowel nieuwe bedrijven als de bedrijven die al lang bestaan, is het goed om kritisch te kijken naar de bedrijfswebsite. Helpt de website om de bedrijfsdoelen te verwezenlijken? Past de vormgeving en de inhoud bij het bedrijf? Gaat de website mee met de ontwikkelingen van het bedrijf? Een kritische blik op de opzet en het functioneren van je website is belangrijk, omdat een website een beeld van je bedrijf uitstraalt EN omdat het moet passen bij jouw ideale klant.

Hoe beter je waarden aansluiten bij de uiterlijke representatie ervan, hoe beter je in staat bent om daadwerkelijk een merk te creëren.

Jurrie Hobers - Digitalpartners

Onze diensten

Strategie

Strategie geeft richting aan succesvolle en effectieve marketing. Wij helpen jou met het formuleren van je strategie om jouw doelstellingen te realiseren.

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Website

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Past onze aanpak bij jou?

Heb je een marketing probleem en denk je dat onze aanpak goed bij jou past? Neem contact met Jurrie voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.