digitalpartners

Digitalpartners heeft jarenlange ervaring in online marketing. Wij bieden verschillende vormen van marketing- en communicatie diensten. Van lokale social media marketing in Arnhem tot branding voor internationale b2b bedrijven, we zijn van alle markten thuis.

Klik op onze verschillende expertises om er meer over te lezen

Marketing

Branding

Miscellaneous 33 final

Communicatie

Groter bereik

Website

Hogere conversies

Marketing Strategie

Doelen halen

Resultaatgerichte marketing, gericht op jouw marketing doelstellingen.

Social Media Marketing

Social media marketing is enorm belangrijk, terwijl de meeste bedrijven hier niet genoeg mee bezig zijn. Er wordt iemand aangewezen die af en toe eens een berichtje op Facebook moet plaatsen, “ohh en ook ff op Instagram als dat kan”. Dit is eeuwig zonde, want social media is het ideale kanaal om jouw doelgroep aan te spreken.

Video Marketing

Anno 2021 is video marketing vrijwel de belangrijkste vorm van content. Consumenten besteden steeds meer tijd op het internet en 82% van alle internet traffic komt vanuit video. Daarnaast helpt video marketing pm jouw doelgroep te beïnvloeden in hun beslissingsproces. Ook is uit onderzoek gebleken dat 64% van de consumenten eerder geneigd is een product te kopen na dat ze er een video over hebben gezien

Social media Adverteren (SMA)

Adverteren via social media is een uitstekend marketing instrument om je doelgroep aan te spreken. Door de vele doelgroep targetting mogelijkheden is het mogelijk om heel gericht de juiste doelgroep te bereiken zonder al te veel waste. Door de social media advertising campagne goed op te zetten en steeds te optimaliseren zal conversie blijven groeien.

Huisstijl/Branding

Online marketing begint bij de basis, een digitale huisstijl. Overal om je heen zijn digitale boodschappen van bedrijven, om op te vallen is het van belang om alles in één heldere lijn over te laten komen en daarvoor is een huisstijl essentieel. Ga maar na, alle grote merken zijn meteen herkenbaar, je kunt een boodschap van Coca-Cola of Google in één oogopslag herkennen. Dit komt door het consistent gebruiken van een eigen huisstijl en branding. Na het ontwikkelen van een huisstijl werken we deze uit in een brandbook. Deze dient als leidraad voor alle marketingcommunicatie uitingen van je bedrijf. Ben jij op zoek naar een passende huisstijl en branding? Klik op onderstaande button om contact op te nemen.
Communication is key!

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Wij bieden SEO-diensten aan die passen binnen de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verschillende taken die SEO en Marketing gerelateerd zijn, elkaar opvolgen. Hiermee voorkom je dat je bedrijf verschillende gezichten laat zien en dat het SEO-plan niet is afgestemd met het marketingplan.

Content Marketing

Door relevante en aantrekkelijke content te creëren in de vorm van blogs, video’s of nieuwsberichten biedt je prospects en klanten binnen jouw doelgroep waardevolle informatie waarbij je ze ondersteunt in hun beslissingsproces, zonder direct jouw product of dienst aan te prijzen. Wanneer men jouw organisatie ziet als betrouwbare bron van informatie zal dit uiteindelijk leiden tot meer bezoekers en meer conversie. Klik op onderstaande button om contact op te nemen, dan bekijken we samen hoe we jouw bedrijf kunnen helpen groeien door middel van content marketing.

Grafisch Design

Wij bieden SEO-diensten aan die passen binnen de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verschillende taken die SEO en Marketing gerelateerd zijn, elkaar opvolgen. Hiermee voorkom je dat je bedrijf verschillende gezichten laat zien en dat het SEO-plan niet is afgestemd met het marketingplan.

Een goede website is belangrijk en wordt met de dag belangrijker.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Website makeover

Als ondernemer ben je dagelijks druk met het tevreden stellen van je klanten. Hierdoor vergeet je soms om kritisch naar je eigen bedrijf te kijken. Wij merken dat steeds meer bedrijven niet kritisch genoeg naar hun eigen digitale kanalen kijken. En dat terwijl digitale aanwezigheid belangrijker is dan ooit. Heeft jouw bedrijf al een website, maar moet deze in een nieuw jasje gestoken worden?

Landingspagina

Heb je voor jouw bedrijf geen behoefte aan een grote website maar wil je wel een online visite kaartje hebben? Dan kun je met een landingspagina vaak prima uit de voeten. Op deze pagina kun je kort wat over jezelf en je bedrijf vertellen. Ben jij op zoek naar een goede landingspagina? Klik op onderstaande button om contact op te nemen, dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.
Doelgerichte marketing strategie voor bedrijven.

Online workshops

Wij helpen bedrijven graag hun (online) marketing strategie te verbeteren. Met een mix van ervaren en jonge marketeers weten wij wat er speelt in de markt, en wat er nodig is om een succesvolle marketingstrategie te ontwikkelen. Door middel van onze interactieve workshops willen we gezamenlijk jouw marketing strategie ontdekken en uitwerken. Deze workshops kunnen zowel online als offline gegeven worden.

Onderscheiden

In onze KERN workshop gaan we op zoek naar de kern van jouw bedrijf. Wat zijn de sterke en zwakke punten, hoe onderscheid jouw bedrijf zich in de markt?

Doelgericht werken

Ondernemen is keuzes maken. Maar het is dan wel van belang dat je de juiste keuzes maakt op het juiste moment. In onze workshop “ontdek je DOEL” gaan we prioriteiten stellen op het gebied van awareness, efficiency en proces. Om zo tot de belangrijkste doelen van jouw bedrijf te komen.

Naamsbekendheid

Wil jij de naamsbekendheid van jouw bedrijf verhogen? In onze workshop “ontdek je IDENTITEIT” gaan we samen op zoek naar de identiteit van jouw bedrijf en gaan we aan de slag met het gezicht van jouw bedrijf en het opbouwen van merkbekendheid. Klik hier voor meer informatie over deze workshop.

Doelgroepen ontdekken

Veel bedrijven denken dat ze hun doelgroep goed in beeld hebben. Maar is dat echt zo? In onze workshop “ontdek je IDEALE KLANT” gaan we op zoek naar de belangrijkste behoeften van jouw klant en stellen we gedetailleerde klantprofielen op. Je krijgt antwoord op je vraag:
Wie is nou eigenlijk onze ideale klant?

Klik hier voor meer informatie over deze workshop

Ben je ook toe aan een frisse start?en wil je digitaal beter benutten? Geef ons aan waar jij wel wat hulp kunt gebruiken, dan hoor je snel van ons!