digitalpartners

SEO uitbesteden?

Digitalpartners biedt SEO-diensten aan die passen binnen de marketingdoelstellingen van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de verschillende taken die SEO en Marketing gerelateerd zijn, elkaar opvolgen. Hiermee voorkom je dat je bedrijf verschillende gezichten laat zien en dat het SEO-plan niet is afgestemd met het marketingplan.

Om je bedrijfsdoelen te behalen, stemmen wij je SEO- en marketingdoelen met elkaar af. Dit is vooral van belang als je binnen je bedrijf met verschillende teams werkt. Zo zorgen wij ervoor dat het team voor inbound marketing, je social media marketing team en je sales team, dezelfde doelstellingen nastreven en implementeren. Door ons in te schakelen, kun jij veel tijd besparen en je richten op andere bedrijfstaken die ook belangrijk zijn.

SEO is een investering voor de lange termijn

Wil je meer natuurlijke bezoekers op jouw website? Dat kan middels SEO! Het doel van SEO is hoger ranken voor bepaalde zoekwoorden. Zodoende verschijn je hoger in de zoekresultaten en ontvang je meer bezoekers.

SEO zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent

De meeste mensen die Google gebruiken kijken niet verder dan de eerste pagina. Het is dus van belang dat je goed zichtbaar bent zodat meer mensen op jouw website belanden.

De juiste bezoekers op je website

Het toenemen van het bezoekersaantal van jouw website is niet een doel opzich. Uiteindelijk wil je bezoekers die bereid zijn om contact op te nemen of een service/product kopen.

SEO is maatwerk en daarom nemen wij eerst contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van de in-take doen wij een grondige analyse van uw website. Vervolgens stellen we een plan op dat budget-conform is en delen we dit met u. In dit plan kijken wij vanuit SEO-perspectief (door middel van bijvoorbeeld een keywoord-onderzoek) wat er mogelijk is. Wanneer u akkoord gaat zullen wij dit gaan toepassen. Ga ervan uit dat u resultaten zult zien binnen drie tot zes maanden.

Wij nemen u bij de hand en houden u maandelijks op de hoogte van de voortgang op SEO-gebied.

Wilt u SEO-maatwerk toepassen? Laat het ons weten!

On-Page SEO Abonnement

Met On-Page bedoelen we alles wat we op jouw website kunnen verbeteren en toepassen om jouw zichtbaarheid te optimalizeren. Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag! Beschikbaar vanaf €995 per project/maand

Off-Page SEO Abonnement

Bij een Off-Page SEO abonnement verzorgen we eerst een grondige analyse en bepalen dan de setup, vervolgens gaan we maandelijks aan de slag met het verhogen van de vindbaarheid, linkbuilding, optimaliseren van de contentpagina's en structuur van jouw website. De kosten hiervoor zijn sterk afhankelijk van de omvang van je website, de concurrentie en de zoekwoorden waarop je vindbaar wil zijn maar je kunt al aan de slag vanaf €995 per maand

Search Engine Advertising (SEA) / Pay-per-Click (PPC)

Wil je extra inkomsten genereren door middel van Google Ads of een andere pay-per-click campagne? Dan ben je bij digitalpartners aan het juiste adres. Wij kunnen deze campagnes opzetten en managen voor u vanaf €499 per maand

Eenmalige SEO-diensten vanaf €499

Heb je specifieke SEO gerelateerde wensen? Bespreek het met ons.

SEO abonnement met content marketing op maat

Met een SEO abonnement nemen wij alle taken in handen die ervoor zorgen dat je website goed gevonden wordt door zowel je bezoekers als door zoekmachines.

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf voldoet aan de SEO-eisen door Google gesteld, dat de inhoud van je website kwalitatief hoog is en dat de technische aspecten van je bedrijfswebsite in orde is.

De kosten voor een maandelijks SEO abonnement zijn sterk afhankelijk van de omvang van je website, de concurrentie en de zoekwoorden waarop je vindbaar wil zijn. Neem daarom contact met ons op, dan zoeken we samen naar een op maat gemaakte oplossing.

Je kunt al aan de slag met SEO vanaf €995 per maand. 

SEO abonnement inclusief SMO (social media optimalisatie)

Naast SEO, verzorgen wij ook graag de social media activiteiten, inclusief SMO voor je bedrijf. Heb je hiervoor nog geen mensen, laat ons dat dan weten. Wij kunnen je deze taken voordelig aanbieden als je gebruik maakt van het SEO-abonnement.

SEO Uitbesteden

Wie is digitalpartners?

Wij zijn een klein en gedreven team van specialisten met passie voor Marketing, Content Creatie, Search Engine Optimization, Branding en Web design.
Wij begrijpen wat ondernemers drijft en zijn niet het zoveelste marketing buro, wij denken als ondernemer mee met jou, wij zijn jouw digitale partner!

Marketing Strategie

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Social Media Marketing

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Het is mogelijk om zelf je vindbaarheid te verbeteren, er staan namelijk veel tips op internet. Mocht je toch hulp kunnen gebruiken dan weet je ons te vinden!
Via verschillende tools kun je de vindbaarheid van je website in kaart brengen. Ook kun je via de Google Analytics van jouw website zien hoe veel traffic je genereerd uit zoekmachines. Dit kan een indicatie geven van je vindbaarheid op Google.
De kosten voor SEO zijn verschillend per website. Dit heeft te maken met de grootte van je website, de concurrentie binnen de branche en de concurrentie per zoekwoord. Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor een oplossing op maat.
Naast zoekmachines zijn er ook andere manieren om bezoekers naar je website te krijgen, op de pagina onze werkwijze leggen we uit hoe bezoekers naar een website komen en welke invloed je hierop uit kan oefenen.
Het is op de voorhand lastig om dit in harde waarde uit te drukken. Vraag een oriënterend gesprek aan zodat we aan de hand van analyses een inschatting kunnen maken van de toename in groei van website traffic.

Wil je weten wat we voor jouw website kunnen betekenen? Stuur een berichtje via het contactformulier. Onze SEO specialist zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.