digitalpartners

Een goede website zorgt ervoor dat de juiste klanten jouw bedrijf weten te vinden, laat onze specialisten helpen om ook jouw website te laten presteren als nooit tevoren!

Veel bedrijven zijn ontevreden over de conversieratio’s van hun website. Dit is dan ook een van de grootste uitdagingen. Hoe zorg je ervoor dat de klanten die op jouw website binnen komen, over gaan tot aankoop of informatie aanvraag?

Hierin staan twee belangrijke onderwerpen centraal:
– Trek ik de juiste personen naar mijn website?
– Heb ik de juiste content op mijn website?

Om te weten of je de juiste personen naar je website trekt moet je eerst je doelgroep duidelijk in kaart brengen. In onze strategie workshop: “Doelgroep bepalen” gaan wij op zoek naar de ideale klant voor jouw bedrijf. Op deze klant richt je vervolgens je social media (Facebook, Instagram, LinkedIn), SEO en andere vormen van communicatie.

Daarnaast zal de content op je website hierop aan moeten sluiten. Om dit inhoud van je website af te stemmen op jouw doelgroep, moet je je verdiepen in je klant. Welke vragen heeft deze klant? Naar welke informatie en welk product of dienst is hij of zij op zoek? Op dergelijke vragen kom jij tegemoet in je blogs en de teksten op je webpagina’s.

Vervolgens onderzoek je het effect van deze pagina’s en of het doel wordt behaald. Je kunt kijken hoe deze klanten zich door jouw site bewegen, welke pagina’s zij bezoeken en waar zij belangstelling in hebben. Je bekijkt ook welke stappen een website bezoeker doorloopt en of hij of zij ergens op klikt. Het is daarom belangrijk om te weten hoe je potentiële klant zich door je website beweegt, zodat je de website voor je bezoekers makkelijk en gebruiksvriendelijk kunt maken. Ook het plaatsen van call to actions op de juiste plaatsen en een goed werkend contactformulier zijn punten die van cruciaal belang kunnen zijn om van een bezoeker een klant te maken.

Video website input
Video website input (1)
Video website input (2)
Video website input (3)
Video website input (4)
Video website input

Je website is de enige online plaats die echt van jou is. 

Maar wat is nou een goede website?

Een goede website trekt de juiste klanten en is tegelijk de beste weergave van jouw bedrijf. Het is een visitekaartje waarbij je zorgt voor een uitstraling die bij jou past.

Daarnaast is gebruiksvriendelijkheid van groot belang. Want je wil natuurlijk dat je bezoeker kan vinden waar hij of zij op dat moment naar op zoek is. Wanneer de bezoeker dat gewenste product of die gevraagde dienst niet snel genoeg kan vinden, zal deze al snel op zoek gaan naar een concurrent die deze informatie wel kan bieden. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor de desktop versie, maar zeker ook voor de mobiele versie van je website.

Voor bedrijven die toe zijn aan een nieuw web design dat voldoet aan de huidige eisen, kunnen wij veel doen. Met een website make-over zorgen wij ervoor dat de website zowel technisch als on-page tegemoet komt aan de wensen van je ideale klanten. We nemen je huidige website als uitgangspunt en steken deze in een nieuw jasje. Hierbij zorgen we ervoor dat de identiteit van je bedrijf direct zichtbaar is in het design. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we ook nieuwe content creëren in de vorm van teksten, fotografie of video.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om te horen hoe wij jouw website een make-over kunnen geven. 

Web Design

Ben je startend ondernemer en heb je nog geen website? Wij gaan graag aan de slag om jouw droomwebsite te maken. Dit kan een simpele landingspagina zijn of een webshop, neem contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Website make over

Heb je al een website maar kan deze wel een make over gebruiken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We nemen je huidige website als uitgangspunt en steken deze in een nieuw jasje. Mocht het nodig zijn kunnen we ook nog nieuwe content creëren in de vorm van teksten, fotografie of video. Neem snel contact met ons op om te horen wat we met jouw website kunnen doen.

Strategie

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Dit is sterk afhankelijk van de omvang en functionaliteiten van de website. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Wij kunnen doorlopend website onderhoud aanbieden. Mocht je zelf dingen aan willen passen dan is dat mogelijk.

Ben je aan een make over toe of wil je gewoon graag weten hoe je website beter kan bijdragen aan je marketing doelen?

Neem gerust contact met ons op en laat ons weten wat je plannen zijn. Jurrie neemt dan zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een vrijblijvend oriënterend gesprek.