digitalpartners

Strategie geeft richting aan succesvolle en effectieve marketing. Wij helpen jou met het formuleren van je strategie om jouw doelstellingen te realiseren.

 

Veel bedrijven zoeken naar een strategie om een oplossing te vinden voor de volgende vragen:

  • Wie is eigenlijk onze klant?
  • Aan welke bedrijfsdoelen geef ik prioriteit?
  • Welke indruk laten wij achter bij onze klant?
  • Hoe krijg ik de juiste klanten en hoe zorg ik ervoor dat ik ze behoudt?

Wie is eigenlijk onze klant? Aan welke doelen geef ik prioriteit? Welke indruk laten wij achter bij onze klant? Hoe kan ik mijn conversie verhogen? Digitalpartners helpt bedrijven om invulling te geven aan deze strategische vraagstukken door middel van onze strategie workshops. In deze interactieve sessies gaan we samen op ontdekkingsreis. We gaan op zoek naar de identiteit van jouw bedrijf en samen komen we tot de oplossing voor strategische marketingproblemen. Kijk snel wat onze strategiesessies voor jou kunnen betekenen.

Sessie 1: Ontdek je KERN
SWOT - Analyse van je bedrijf
In onze KERN workshop gaan we zoeken naar de sterke punten van jouw bedrijf. In essentie gaan we op zoek naar de kern van je bedrijf: waarom is het bedrijf opgericht en wat zijn de sterke punten van het bedrijf die marktwaarde bieden? Welke bedrijfsactiviteiten gaan goed en waar kunnen we ons verbeteren?
Sessie 2: Ontdek je DOEL
Focus op de belangrijkste doelen
Ondernemers hebben de neiging om alle kansen die ze zien met beide handen aan te grijpen, en dat is zeer begrijpelijk. Maar voor een goede bedrijfsstrategie moet je duidelijk in kaart hebben welke doelen en daarbij horende acties de hoogste prioriteit hebben. Door te focussen op de dingen die nu belangrijk zijn voorkom je dat je in 7 sloten tegelijk loopt. Bovendien krijg je inzicht in welke doelen echt winstgevend zijn.
Sessie 3: Ontdek je IDENTITEIT
Communicatieplan & Merkbekendheid van je bedrijf
Vervolgens gaan we aan de slag met het gezicht van het bedrijf en het opbouwen van merkbekendheid. Deze creatieve maar doelgerichte sessie helpt bij het antwoord geven op de vraag:
Wat willen we als bedrijf uitstralen richting de klant en hoe zorgen we ervoor dat we herkenbaar worden?
Het antwoord op deze vraag is cruciaal voor de communicatie richting de klant. Een eenduidige communicatie die bij het bedrijf past, helpt bij het verkrijgen van vertrouwen van de klant en zorgt voor een goede naamsbekendheid. Elk bericht op social media of tekst op je website moet worden getoetst aan de communicatierichtlijnen van je bedrijf. Na de workshop stellen wij een communicatieplan en een brandbook op die jouw bedrijf nog jaren kan gebruiken.
Previous slide
Next slide
Loop je tegen strategische problemen aan en wil je een workshop op maat? Laat een berichtje achter en dan denken we graag met je mee hoe we wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

"WITHOUT STRATEGY, CONTENT IS JUST STUFF, AND THE WORLD HAS ENOUGH STUFF"

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Wil jij jouw marketing strategie verbeteren? Stuur dan een berichtje via het contactformulier! Onze marketing strateeg zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.