Strategie

Wie is eigenlijk onze klant? Aan welke doelen geef ik prioriteit? Welke indruk laten wij achter bij onze klant? Hoe kan ik mijn conversie verhogen? Digitalpartners helpt bedrijven om invulling te geven aan deze strategische vraagstukken door middel van onze strategie workshops. In deze interactieve sessies gaan we samen op ontdekkingsreis. We gaan op zoek naar de identiteit van jouw bedrijf en samen komen we tot de oplossing voor strategische marketingproblemen. Kijk snel wat onze strategiesessies voor jou kunnen betekenen.

Onderdelen van onze strategie sessies

Heading photo

Ontdek je KERN

Wat zijn onze sterke punten en hoe bouwen we hier een merk omheen?

In onze KERN workshop gaan we zoeken naar de sterke punten van jouw bedrijf. In essentie gaan we op zoek naar de kern. Vervolgens gaan we aan de slag met het het bouwen van een merk. Deze creatieve maar doelgerichte sessie helpt bij het antwoord geven op de vraag: "wat willen we uitstralen richting de klant?" Het antwoord op deze vraag is cruciaal voor de communicatie richting de klant. Elke post op social media of tekst op je website moet hieraan getoetst worden. Na de workshop stellen wij een brandbook op die jouw bedrijf nog jaren kan gebruiken.

Heading photo

Ontdek je KLANT

Wie is nou eigenlijk onze ideale klant?

Veel bedrijven denken dat ze hun doelgroep goed in beeld hebben. Maar is dat echt zo? In deze workshop gaan we op zoek naar de belangrijkste behoeften van jouw klant en stellen we gedetailleerde klantprofielen op. Zo weet jij precies wie je klanten zijn en belangrijker: hoe je ze kan bereiken! 

Heading photo

Ontdek je DOEL

Focus op de belangrijkste doelen

Ondernemers hebben de neiging om alle kansen die ze zien met beide handen aan te grijpen, en dat is zeer begrijpelijk. Maar voor een goede bedrijfsstrategie moet je duidelijk in kaart hebben welke doelen en daarbij horende acties de hoogste prioriteit hebben. Door te focussen op de dingen die nu belangrijk zijn voorkom je dat je in 7 sloten tegelijk loopt.

Loop je tegen strategische problemen aan en wil je een workshop op maat? Laat een berichtje achter en dan denken we graag met je mee hoe we wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

"WITHOUT STRATEGY, CONTENT IS JUST STUFF, AND THE WORLD HAS ENOUGH STUFF"

Arjun Basu

Meer van onze diensten

SEO

Met de juiste content help je je ideale klanten verder. Wij helpen je met in kaart brengen wat er nodig is om jouw ideale klant op de juiste manier te informeren en met deze relevante content gevonden te worden via google.

Social Media

Social media is het ideale kanaal om bestaande en nieuwe klanten te informeren en te leiden naar content op je website die hen verder helpt. Wij helpen je met content en promotie via social media.

Web Design

Vanuit een goede propositie en strategie met de juiste content werkt een website als een van de belangrijkste onderdelen in je digitale marketing. Heb je nu een website die effectiever kan? Wij helpen je graag!

Illustration

Benieuwd naar de vindbaarheid van jouw website?

Wil je weten wat we voor jouw website kunnen betekenen? Stuur een berichtje via het contactformulier. Onze SEO topper Jurrie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Thank you!

We will contact you shortly.

Can't send form.

Please try again later.